*1 Μετά την μεγάλη επιτυχία στην ΑΘΗΝΑ, η φετινή επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη έχει σκοπό την αναζήτηση ταλέντων, εύρεση χώρου, προετοιμασία συνεργατών και συνθηκών, με τελικό προορισμό μας την έναρξη λειτουργίας του “GreekTrader Θεσσαλονίκη” μέχρι το τέλος του 2019.

*2 Τα 6 αυτά σεμινάρια της «Εκστρατείας Γνώσης», προσφέρονται λόγο έναρξης του «Trading Club» σε τιμή γνωριμίας με έκπτωση 50%.

Μετά τη λήξη τους, θα προσφέρονται σε status "ON DEMAND" (δηλαδή κατ' απαίτηση, όταν συμπληρώνεται το minimum συμμετεχόντων που απαιτείται), αλλά στη ακριβώς διπλάσια τιμή από την εδώ αναγραφόμενη.

*3 Εάν επιλέξετε ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ, το τελικό κόστος (ανάλογα τον αριθμό συμμετεχόντων και την ανταπόκριση), πιθανόν να διαμορφωθεί με ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΦΕΛΟΣ έκπτωση έως 20%

*4 Το εξειδικευμένο σεμινάριο «TRADING FOR A LIVING» χάρη στην απαίτηση αρκετών φίλων, γίνεται φέτος για 1η φορά και στην ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, για αυτό το κόστος του παραμένει στην προνομιακή τιμή 850 EUR ΜΟΝΟ για την Θεσσαλονίκη, ενώ στην ΑΘΗΝΑ γίνεται με μεγάλη επιτυχία ήδη 5 χρόνια. Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του "Trading Club", προσφέρθηκε μέχρι και πέρυσι στην τιμή αυτή.
Από τόν επόμενο εκπαιδευτικό κύκλο, το κόστος του TFAL (Trading For A Living) για την ΑΘΗΝΑ, θα είναι στην κανονική τιμή, 1600 EUR, ενώ θα προστεθεί και η δυνατότητα συνδυασμού του σεμιναρίου, με πρόγραμμα επαγγελματικού Trading, εταιρίας Proprietary Trading (Prop Trading).