Η συνολική διάρκεια είναι 25-30 ώρες και αποτελείται από 5 σεμινάρια και mentoring έως 3 μήνες !!!

Ο πληρέστερος εκπαιδευτικός κύκλος για τις επενδύσεις και το επαγγελματικό Trading στην Ελλάδα, με στόχο την σταδιακή “μεταμόρφωση” του αρχάριου ή πιο προχωρημένου επενδυτή, σε επαγγελματία των επενδύσεων και του Trading.

Οι συμμετέχοντες στο «Trading For A Living», μπορούν να παρακολουθήσουν ΟΛΑ τα παράλληλα σεμινάρια της σεζόν ΔΩΡΕΑΝ (χωρίς επιπλέον κόστος) = όφελος 335 EUR (14 ώρες)


Που θα γίνει, πότε και πόσο κοστίζει
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ στις 26, 27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ και 9, 10, 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ με κόστος 850 EUR
  Οι ημερομηνίες οριστικοποιούνται σε συνεννόηση με τους συμμετέχοντες.

ΑΘΗΝΑ, "ON DEMAND", minimum 5 άτομα, με κόστος 1600 EUR
*** Έκπτωση 25% (για της ΑΘΗΝΑΣ), εάν κάνετε κράτηση μέχρι την λήξη του MONEY SHOW, που θα υπάρχει προσφορά 2ημέρου.

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ και ΟΔΗΓΙΕΣ

Το σπάνιο και εξειδικευμένο αυτό σεμινάριο, έχει συνολική διάρκεια 25-30 ώρες και η ύλη του ολοκληρώνεται σε 5 συναντήσεις.
Οι 5 παρουσιάσεις, είναι διαφορετικής θεματολογίας, αλλά δομημένες ούτως ώστε η μία να συμπληρώνει την άλλη, σε ένα συνολικό FULL COURSE 25-30 ωρών, αλλά μπορείτε να παρακολουθήσετε κάποια συγκεκριμένη αυτόνομα (ανάλογα τις ελλείψεις που θέλετε να καλύψετε).

ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ για να επιτύχει το στόχο της πλήρης μεταμόρφωσης που επιδιώκει, προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ χωρίς επιπλέον κόστος, MENTORING (προσωπική καθοδήγηση) του εισηγητή στους συμμετέχοντες μετά τη λήξη του σεμιναρίου, στα θέματα που αναλύθηκαν, ώστε να γίνει καλύτερη αφομοίωση σε πραγματικές συνθήκες Trading, στα Χρηματιστήρια όλου του κόσμου.

Το GreekTrader απολαμβάνει τη μεγάλη επιτυχία των προηγουμένων εκπαιδευτικών κύκλων του MONEY SHOW 2014 - 2018 χάρη στους οποίους αφενός δημιουργήσαμε ΝΕΟΥΣ ταλαντούχους traders ως συνεργάτες μας που σας παρουσιάσαμε στο 2ήμερο εκδηλώσεων, αφετέρου μέσω των συνεργασιών μας σε όλον τον πλανήτη αποκτήσαμε πρόσβαση σε μεγάλα επενδυτικά κεφάλαια, κεφάλαια τα οποία έχουν σα σκοπό την αναζήτηση ταλέντων των επενδύσεων (proprietary trading), ταλέντα που είτε ανακαλύπτουμε, είτε τα δημιουργούμε μέσω της διαδικασίας.

Έτσι το σεμινάριο "Trading for a Living" εκτός απ' την δεδομένη αποστολή εκπαίδευσης ενός επενδυτή για ιδιωτικό του όφελος μέσω της αυτονόητης πολύ μεγάλης βελτίωσης του στο Χρηματιστήριο και τις επενδύσεις, είναι το πρώτο και μόνο επενδυτικό σεμινάριο Trading αυτού του είδους στην Ελλάδα, που προετοιμάζει τον επενδυτή για επαγγελματικό Trading και του διαθέτει όχι μόνο γνώσεις και εργαλεία, αλλά εφόσον επιθυμεί να εμπλακεί και επαγγελματικά και να "κατακτήσει" τον αναγκαίο βαθμό ετοιμότητας σε συνθήκες πραγματικού trading, ...του διαθέτει και πρόσβαση σε κεφάλαια (από 50.000 έως 500.000 EUR) για να ξεκινήσει να παράγει άμεσα τις αμοιβές του, είτε σε συνεργασία με το GreekTrader, είτε αυτόνομα ακόμα και από το σπίτι του, εάν αυτό προτιμά.

Μερικοί τίτλοι από περισσότερα από 100 (!!!) θέματα σε 400 σελίδες, που θα αναλυθούν:

1η ΕΝΟΤΗΤΑ
Η αντίληψη της “ύπαρξης δομής” και η πρώτη περιήγηση εντός της

2η ΕΝΟΤΗΤΑ
Τα σωστά εργαλεία κάνουν τον σωστό επαγγελματία

Θα παρουσιαστούν:
• Metastock. Η αρχή.
Ανακαλύπτω την Τεχνική Ανάλυση και την εφαρμόζω σε διαγράμματα. Το δημοφιλές αλλά και προτιμότερο πρόγραμμα για να ξεκινήσει ο «αρχάριος», αλλά και ένα από τα καλύτερα για τους επαγγελματίες Trader, που αναζητούν κάτι απλό και λειτουργικό και δε θέλουν να επεκταθούν σε σύνθετους πολύπλοκους χειρισμούς, γλώσσες προγραμματισμού και αυτοματισμούς συναλλαγών.
• NinjaTrader & TradeStation. Ο υπέρτατος στόχος.
Συναλλαγές “High Frequency” και αυτοματοποίηση σε όλα. Είμαι αυτός που έφερε στην Ελλάδα το 2006 το NinjaTrader, και έχω σπαταλήσει άπειρες ώρες έρευνας και πρακτικής, με συνεργασίες με προγραμματιστές και trader από όλον τον κόσμο. Οπότε δε θα βρείτε κάποιον να το γνωρίζει καλύτερα, για να σας μάθει να οδηγείτε "διαστημόπλοιο" στον πολυδιάστατο κόσμο του Trading..
• MetaTrader. Το ιδανικό για FOREX & CFD.
Ένα από τα πλέον δημοφιλή προγράμματα συναλλαγών που συνδυάζει την απλότητα με την προηγμένη τεχνολογία και προσφέρει χιλιάδες εργαλεία και Expert Advisors για τον ιδιώτη ή τον επαγγελματία trader.

3η ΕΝΟΤΗΤΑ
ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ. Αναλυτική “χαρτογράφηση” της αποτελεσματικότερης μεθόδου επιλογών, στο Trading και στις επενδύσεις.

4η ΕΝΟΤΗΤΑ
BACTEST και ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΘΟΔΩΝ.

Ενώνουμε τις 3 προηγούμενες ενότητες σε πολλά πλήρη συστήματα, τα οποία δοκιμάζουμε στο παρελθόν (Ιστορικά δεδομένα) και το αυτοματοποιούμε.

5η ΕΝΟΤΗΤΑ
OPTIONS. Μαθαίνουμε στρατηγικές OPTIONS (δικαιώματα) για αντιστάθμιση και κερδοσκοπία, με τρόπο ΑΠΛΟ, ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ και ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ.
ΜΕΤΟΧΕΣ στη WALL STREET. Προσέγγιση στον συνδυασμό ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΝ και ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ με STOCK SCREENER (αυτόματη επιλογή με κριτήρια).

 

Αυτά είναι μερικά μόνο ενδεικτικά θέματα, από το ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ για το TRADING και τις ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ στην ΕΛΛΑΔΑ.

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του σεμιναρίου το οποίο πρέπει να αποτιμηθεί σωστά, είναι πως ο εισηγητής είναι άριστος γνώστης με εμπειρία 18 ετών και δεκάδων χιλιάδων συναλλαγών στα χρηματιστήρια όλου του κόσμου, στα οποία εφαρμόζει όλες τις γνώσεις αυτές στην πράξη, ως επαγγελματίας των επενδύσεων "Professional Trader" , διαθέτει πιστοποίηση στη Διαχείριση Χαρτοφυλακίου στις κεφαλαιαγορές Ελλάδος και Κύπρου (CySec) ...δηλαδή ΔΕΝ πρόκειται απλά για έναν "καθηγητή θεωρίας" ο οποίος βιοπορίζεται από άλλο αντικείμενο από αυτό που διδάσκει.

Για να μάθετε περισσότερα ή για δήλωση συμμετοχής, επικοινωνήστε το συντομότερo με το 6939.950.940, ή στείλτε e-mail στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  με θέμα "Ενδιαφέρον για το Trading for a Living", με το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο σας.

Θα σας καλέσουμε για να μελετήσουμε μαζί το προφίλ σας, τους στόχους που έχετε με το Trading και εάν το σεμινάριο είναι ιδανικό για εσάς.

Ενδεικτικά VIDEO από τα προηγούμενα:
Έχουμε αναρτήσει στο youtube, "ΣΧΟΛΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ" και "ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ" του εξειδικευμένου σεμιναρίου αυτού, από προηγούμενα έτη.

"Trading for a Living" (Part 1/3 - ΣΧΟΛΙΑ)
https://www.youtube.com/watch?v=Gq_dAK4oA-0

"Trading for a Living" (Part 2/3 - ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ)
https://www.youtube.com/watch?v=LBhd5lIQR4Y

Σεμινάριο "Trading for a Living" (Part 3/3 - Options)
https://www.youtube.com/watch?v=bcGuC8kSrGM