*1) Μετά την μεγάλη επιτυχία στην ΑΘΗΝΑ, η φετινή επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη έχει σκοπό την αναζήτηση ταλέντων, εύρεση χώρου, προετοιμασία συνεργατών και συνθηκών, με τελικό προορισμό μας την έναρξη λειτουργίας του “GreekTrader Θεσσαλονίκη” μέχρι το τέλος του 2019.

*2) Τα 5 αυτά σεμινάρια της «Εκστρατείας Γνώσης», προσφέρονται λόγο έναρξης του «Trading Club» σε τιμή γνωριμίας με έκπτωση 60%.

Μετά τη λήξη τους, θα προσφέρονται ως σεμινάρια "ON DEMAND" (δηλαδή κατ' απαίτηση, όταν συμπληρώνεται το minimum 10 συμμετεχόντων), αλλά με κόστος 2,5 φορές από την εδώ αναγραφόμενη προσφορά.

*3) Εάν επιλέξετε ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ, ισχύει έκπτωση 15% για συνδυασμό 2 σεμιναρίων και έκπτωση 20% για συνδυασμό 3, ή 4 σεμιναρίων.

*4) Εάν θέλετε να κάνετε αυτά τα σεμινάρια, αλλά δυστυχώς ΔΕΝ σας εξυπηρετεί η επιλεγμένη ημερομηνία τους, τότε ΜΟΝΟ μέχρι την ημερομηνία διεξαγωγής τους, θα μπορείτε να "κλείνετε την τιμή" ΜΕ την προσφορά αυτή και θα σας ειδοποιήσουμε μελλοντικά, όταν συμπληρωθούν 10 άτομα/συμμετέχοντες.

*5) Οι 2 εισηγητές των σεμιναρίων αυτών, διαθέτουν πιστοποίηση σε Διαχείριση Χαρτοφυλακίου (Γ') στις Κεφαλαιαγορές Ελλάδα και Κύπρου και πιστοποίηση Αναλυτή (Δ) και Chartered Financial Analyst (CFA) αντίστοιχα. Επίσης είναι επαγγελματίες Trader με πάνω από 10 έτη εμπειρίας και έχουν κάνει δεκάδες χιλιάδες συναλλαγές στα Χρηματιστήρια του Σικάγο και της Νέας Υόρκης, καθώς και στο Ελληνικό Χρηματιστήριο και το FOREX.

Το πολύ χαμηλό κόστος οφείλεται στο ότι το σεμινάριο φιλοδοξεί να αποτελέσει μία προσιτή για όλους «πύλη εισόδου» στην επενδυτική κοινότητα του GreekTrader, το οποίο έχει στρατηγικό στόχο να δημιουργεί επιτυχημένους επενδυτές και Traders στην Ελλάδα.