Περιγραφή
Το σεμινάριο εκπαιδεύει τον επενδυτή του BitCoin και των Χρηματιστηρίων Κρυπτονομισμάτων, στην προσέγγιση του επαγγελματικού Trading και Intraday Trading μέσω των εννοιών και μεθόδων που χρησιμοποιούνται πολλές δεκαετίες και στις Χρηματιστηριακές επενδύσεις.


Περιεχόμενα
Σεμινάριο Τεχνικής Ανάλυσης και εξειδίκευσης στην ΑΝΑΓΝΩΣΗ διαγραμμάτων και ΚΑΘΟΡΙΣΜΟΥ των ρίσκων, σε βραχυχρόνιους έως μεσοπρόθεσμους ορίζοντες επένδυσης. Παράλληλα μαθαίνουμε τη χρήση του Metastock, για εφαρμογή της Τεχνικής Ανάλυσης και της διαχείρισης του ρίσκου μέσω συνθηκών (condition), έως του σημείου της κατασκευής συστήματος, έλεγχου το παρελθόντος (backtest) με σκοπό τη δημιουργία αντικειμενικής μεθοδολογίας και επιτυχημένες συναλλαγές.


Σε ποιούς απευθύνεται
Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε επενδυτές που θέλουν να ασχοληθούν, ή ασχολούνται ΗΔΗ με τα κρυπτονομίσματα με σκοπό τις συχνές ή και καθημερινές συναλλαγές και τους μαθαίνει την άγνωστη προσέγγιση της Τεχνικής Ανάλυσης που διαμορφώνει ένα σετ κανόνων και ένα Trading Plan που μπορούμε να ακολουθούμε.
Λόγο της πολύ μεγάλης μεταβλητότητας, σκοπός είναι να αποφεύγουμε τις άσκοπες συναλλαγές ή να επιλέγουμε τις βέλτιστες βάση συγκεκριμένων συνθηκών που καθορίζονται από την ισορροπία προσφοράς και ζήτησης.


Ποια επενδυτικά προϊόντα αφορά
BITCOIN και λοιπά βασικά κρυπτονομίσματα, με μεγάλη εμπορευσιμότητα.

Κόστος: 180 ΕUR

Διάρκεια: 3,5 ΩΡΕΣ

 

Που θα γίνει και πότε
AΘΗΝΑ, Κυριακή 17 Φεβρουαρίου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, “ON DEMAND”, minimum 5 άτομα.


Περιλαμβάνει Mentoring ???
ΝΑΙ, +1 ώρες κατόπιν συνεννόησης, σε χρόνο επιλογής του συμμετέχοντα.