Περιγραφή
Το σεμινάριο αυτό είναι αποτέλεσμα πάρα πολλών αιτήσεων, που έχουμε δεχθεί από πιο προχωρημένους επενδυτές, να συμπεριλάβουμε τα OPTIONS στις παρουσιάσεις μας. Είμαστε χαρούμενοι, που το επίπεδο της κοινότητας, αγγίζει επιτέλους ένα από τα καλύτερα επενδυτικά εργαλεία που έχει στη διάθεση του ο επενδυτής και αναζητά πρόσβαση σε αυτό.

Περιεχόμενα
Ως γνωστό, τα OPTIONS αποτελούν το “υπέρτατο εργαλείο” αντιμετώπισης κάθε φάσης της αγοράς και παρέχει στον επενδυτή τόσο προστασία, όσο και την μέγιστη πιθανή κερδοσκοπία, εφόσον μάθει και εξοικειωθεί με στρατηγικές και τις ιδιαιτερότητες τους. Το σεμινάριο πολύ συνειδητά και στοχευμένα, γίνεται σε πολύ απλή γλώσσα, χωρίς ορολογίες, ώστε ακόμα και ένας αρχάριος σε συνδυασμό με το MENTORING που προσφέρεται, να καταφέρει να κάνει τις πρώτες του εικονικές συναλλαγές ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, με τα εργαλεία (excel) που του παρέχουμε.

Σε ποιούς απευθύνεται
Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε επενδυτές που έχουν κάποια (έστω και μικρή) εμπειρία συναλλαγών (ιδανικά άνω του μετρίου και πάνω από 1-2 έτη ενασχόλησης), ή έστω και σε DEMO κάποιας πλατφόρμας, για να έχουν "αντίληψη αγοράς".
Επίσης ο επενδυτής πρέπει να γνωρίζει πως για την ενασχόληση στην πράξη με τα OPTIONS, θα πρέπει να διαθέτει ένα κεφάλαιο ικανό για να έχει νόημα να ασχοληθεί εντατικά με το προϊόν αυτό, και να μην έχει περιορισμούς, αλλά να μπορεί να κάνει χρήση ΟΛΩΝ των στρατηγικών.

Φυσικά και ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ την εμπλοκή του επενδυτή και την ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ και αυτού του επιπέδου αντίληψης των OPTIONS, αλλά με την εμπειρία που έχουμε οφείλουμε να ενημερώσουμε, πως η εφαρμογή στην πράξη των γνώσεων αυτού του σεμιναρίου, γίνεται αποτελεσματικότερα και αποδοτικότερα, σε κεφάλαια κατά προσέγγιση άνω των 3.000 και ακόμα ιδανικότερα άνω των 5.000 EUR και σε χρηματιστήρια που παρέχουν ικανοποιητική ρευστότητα.

Μπορεί κάποιος ΑΡΧΑΡΙΟΣ να παρακολουθήσει αυτό το σεμινάριο?
Εάν κάποιος αρχάριος δει τα προηγούμενα 2 σεμινάρια, θα μπορούσε μαζί με το 2-ωρο Mentoring αυτού του σεμιναρίου, να έχει συνδυαστικά καλά αποτελέσματα. Ειδάλλως, εάν θέλει να το παρακολουθήσει αυτόνομα, τότε OXI, διότι στο σεμινάριο πέρα από τις στρατηγικές OPTIONS που μαθαίνουμε, χρειάζονται κατ’ ελάχιστο οι βασικές γνώσεις για την αναζήτηση της ευκαιρίας στο ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ τιμών και τα βασικά της διαχείρισης ρίσκου.

Ποια επενδυτικά προϊόντα αφορά
Μετοχές, παράγωγα, εμπορεύματα, ισοτιμίες νομισμάτων.

* ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ *
Το χαμηλό κόστος των σεμιναρίων μας, οφείλεται στο γεγονός οτι η επενδυτική κοινότητα έχει κατά προτεραιότητα στρατηγικό στόχο, να δημιουργεί επιτυχημένους επενδυτές και Traders στην Ελλάδα και να προσφέρει προνόμια και υπεραξία στα μέλη, μέσω της εκπαίδευσης.

Κόστος: 125 EUR (ισχύει έκπτωση 20% για συνδυασμό 3 ή 4 σεμιναρίων)
Διάρκεια: 4 ώρες

Περιλαμβάνει Mentoring/Πρακτική μετά τη λήξη του σεμιναρίου ???
ΝΑΙ, +2 ώρες κατόπιν συνεννόησης, σε χρόνο επιλογής του συμμετέχοντα, για καλύτερη κατανόηση της ύλης.

Που θα γίνει και πότε
AΘΗΝΑ, Κυριακή 21 Απριλίου, ΩΡΑ: 11:00 - 15:00
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (έγινε στις 24 Μαρτίου)

Πληροφορίες
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή στο κινητό: 6939.950.940