Περιγραφή
Εκμάθηση 2 επιλεγμένων χρηματιστηριακών προγραμμάτων, με σκοπό την χρήση κάθε πλεονεκτήματος που μπορεί να προσφέρει η τεχνολογία στον επενδυτή/Trader για τις συναλλαγές του.


Περιεχόμενα
Εκμάθηση σε 2 από τα καλύτερα προγράμματα Τεχνικής ανάλυσης και παραμετροποίησης μεθόδων, αυτοματοποίησης και BACKTEST. Ξεκινώντας από το επίπεδο αρχαρίου στο Metastock, μεταβαίνουμε σταδιακά στα βήματα του προχωρημένου επαγγελματία των επενδύσεων, στο NinjaTrader.


Σε ποιούς απευθύνεται
Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε επενδυτές που έχουν κάποια (έστω και μικρή) εμπειρία συναλλαγών (ιδανικά άνω του μετρίου και πάνω από 1-2 έτη ενασχόλησης), ή έστω και σε DEMO κάποιας πλατφόρμας.

Δεν είναι ιδανικό για κάποιον που δεν ξέρει ακόμα τα βασικά των προηγούμενων 2 σεμιναρίων και χρειαζόμαστε ο συμμετέχοντας να ΕΧΕΙ ΗΔΗ αντιμετωπίσει πραγματικές συνθήκες αγοράς, διότι πάνω σε αυτές θα προσπαθήσουμε να αναζητήσουμε, να ελέγξουμε, να εφαρμόσουμε ποιοτικά κριτήρια, να κάνουμε πειραματισμούς, μέσω των χρηματιστηριακών προγραμμάτων, που στην ουσία ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΝ και ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ τα κριτήρια μας ως Traders/επενδυτές. Κριτήρια τα οποία όμως πρέπει ΗΔΗ να βασίζονται σε κάποια λογική και αποτελεσματική δομή (σαν αυτή των 2 προηγούμενων σεμιναρίων).

* Εάν κάποιος αρχάριος δει τα προηγούμενα 2 σεμινάρια, θα μπορούσε μαζί με το Mentoring αυτού του σεμιναρίου, να έχει συνδυαστικά καλά αποτελέσματα. Ειδάλλως, εάν θέλει να το παρακολουθήσει αυτόνομα, τότε όχι, διότι το σεμινάριο ξεκινά από βασικό και μέτριο επίπεδο, αλλά καταλήγει σε πολύ προχωρημένο επίπεδο αυτοματισμών της Τεχνικής Ανάλυσης.


Ποια επενδυτικά προϊόντα αφορά
ΟΛΑ. Μετοχές, παράγωγα, CFD, εμπορεύματα, ισοτιμίες νομισμάτων (FOREX), κρυπτονομίσματα.


* ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ *
Το χαμηλό κόστος των σεμιναρίων μας, οφείλεται στο γεγονός οτι η επενδυτική κοινότητα, έχει κατά προτεραιότητα στρατηγικό στόχο, να δημιουργεί επιτυχημένους επενδυτές και Traders στην Ελλάδα.

 

Κόστος: 80 ΕUR

Διάρκεια: 3,5 ΩΡΕΣ

 

Που θα γίνει και πότε
AΘΗΝΑ, Κυριακή 3 Φεβρουαρίου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Κυριακή 10 Φεβρουαρίου


Περιλαμβάνει Mentoring ???
ΝΑΙ, +1 ώρα κατόπιν συνεννόησης, σε χρόνο επιλογής του συμμετέχοντα.