Πληροφορίες και φόρμα συμμετοχής για το GT-180

Επαγγελματικό σεμινάριο "GreekTrader 180". Κάνε στροφή 180 μοιρών, σε 180 λεπτά.

ΘΕΣΣΑΛOΝΙΚΗ, Σάββατο 18 Μαΐου, 18:00 – 21:00   [κόστος: 40 EUR, με mentoring* 2 εβδομάδες]

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Πρόκειται για ένα σπάνιο εκπαιδευτικό σεμινάριο συμπυκνωμένης ύλης, δομημένο έτσι ώστε σε μόλις 3 ώρες ο επενδυτής, αφενός να κατανοήσει
τα ΕΜΠΟΔΙΑ που θα συναντήσει και αφετέρου να ανακαλύψει τα ΕΦΟΔΙΑ που πρόκειται να χρειαστεί, στην πορεία του προς την απόκτηση σταθερότητας και κερδοφορίας, στις επενδύσεις και το Trading.

Είτε τον ενδιαφέρει να ασχοληθεί ως ιδιώτης επενδυτής/Trader με σκοπό τις καλές αποδόσεις, είτε για να δημιουργήσει ένα συμπληρωματικό εισόδημα, είτε ακόμα και να εξελιχθεί σταδιακά σε επαγγελματία του Finance, το σεμινάριο προσφέρει μεγάλη ποικιλία και ποιότητα πληροφοριών και γνώσης... αλλά και το πλεονέκτημα της προσωπικής επαφής με τους εκπαιδευτές (mentoring*) στη συνέχεια, για 2 εβδομάδες.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό, πως το ιδιαίτερα "χαμηλό" κόστος (13 EUR/ώρα) δεν σχετίζεται με την μεγάλη αξία της ύλης και ακόμα ειδικότερα με την δοκιμασμένη ποιότητα των εισηγητών, αλλά έχει διαμορφωθεί σκοπίμως τόσο χαμηλά, ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμο στον καθένα, που επιθυμεί να κάνει "μία καλή αρχή" με το Trading και κυρίως να αποκτήσει επαφή και σχέση συνεργασίας με την ομάδα επαγγελματιών του GreekTrader.

ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ
Με την πολύτιμη εμπειρία του, ο Ανδρέας Κόρδας (15 χρόνια trader και επαγγελματίας των επενδύσεων, ιδρυτής της επενδυτικής κοινότητας του GreekTrader.gr) και ο Φίλιππος Κλειδαράς (Τεχνική Ανάλυση και Forex Trader) επέλεξαν τα πιο βασικά και σημαντικά μέρη από μία τεράστια ύλη, και δημιούργησαν ένα σύντομο και κατανοητό σεμινάριο, ιδανικό για όσους δεν αναζητούν "απλή θεωρία", αλλά ουσιασική καθοδήγηση και εξειδίκευση από επαγγελματίες που εφαρμόζουν καθημερινά τις επενδυτικές μεθόδους τους, στις αγορές όλου του κόσμου.

Καθώς το σεμινάριο δεν είναι δυνατόν να καλύψει σε μόλις 3 ώρες, κάθε διαφορετικό επίπεδο γνώσης και εμπειρίας των επενδυτών, κάθε επενδυτικό προφίλ, κάθε διαφορετικό χρηματιστήριο, κάθε πλατφόρμα συναλλαγών... και επειδή πραγματικά επιδιώκουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, μαζί με το σεμινάριο προσφέρεται 2 εβδομάδες προσωπικό mentoring*, δηλαδή καθοδήγηση στις αγορές που ενδιαφέρουν περισσότερο τον κάθε επενδυτή και σύμφωνα με το επίπεδο του.

 

Courses

* MENTORING
Το "mentoring" είναι μια σχέση συνεργασίας μεταξύ δύο ατόμων για καθορισμένη χρονική περίοδο, η οποία επιτρέπει την ανταλλαγή εμπειριών, απόψεων, πληροφοριών και πρακτικών συμβουλών για ένα συγκεκριμένο τομέα δραστηριότητας, ενδυναμώνει το συναίσθημα της αυτοπεποίθησης, ενισχύει τις επαγγελματικές και προσωπικές δεξιότητες του καθοδηγούμενου και βελτιωνει την αποδοσή του.    

ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ
Όνομα (*):
Επίθετο (*):
E-mail (*):
Επανάληψη E-mail (*):
Tηλέφωνο (*):
 

* Οι θέσεις είναι περιορισμένες, και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Γι’ αυτό εξασφαλίστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας
   συμπληρώνοντας την παραπάνω φόρμα, για αποφυγή ταλαιπωρίας και άσκοπων μετακινήσεων.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ >>>